Etsimme ikkuna-asentajia


Kokeneita ikkuna-asentajia

Oletko sinä ikkunaremonttien ammattilainen? Haluaisitko tulla kanssamme tuottamaan hyvää mieltä ja onnistuneita asiakaskokemuksia suomalaisille kotitalouksille. Meillä arvostetaan hyviä tyyppejä, jotka ymmärtävät asiakaspalvelun merkityksen ja pitävät korkean laadun tuottamista itsestäänselvänä asiana.

Me olemme sitä mieltä, että kun teemme työmme hyvin ja saamme asiakkaamme tyytyväiseksi, niin me kaikki voitamme. Mikäli jaat edellämainitut arvot kanssamme, niin laita hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää. Etsimme nyt ammattiosaajia kevään 2022 asennustiimeihimme ja valitsemme tulevat asentajamme jo maalis-huhtikuun aikana.


Aloittelevia ikkuna-asentajia

Haluaisitko sinä olla tuleva ikkunaremonttien ammattilainen? Miltä kuulostaisi aito kisällioppiminen uuteen ammattiin? Entä haluaisitko sinä tulla kanssamme tuottamaan hyvää mieltä ja onnistuneita asiakaskokemuksia suomalaisille kotitalouksille? Onko sinulla hyvä asenne? Meillä arvostetaan hyviä tyyppejä, jotka ymmärtävät asiakaspalvelun merkityksen ja pitävät korkean laadun tuottamista itsestäänselvänä asiana. 

Me olemme sitä mieltä, että kun teemme työmme hyvin ja saamme asiakkaamme tyytyväiseksi, niin me kaikki voitamme. Mikäli jaat edellämainitut arvot kanssamme, niin laita hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää. Etsimme nyt aloittelevia ikkuna-asentajia kevään 2022 asennustiimeihimme ja valitsemme tulevat asentajamme jo maalis-huhtikuun aikana.


Lähetä hakemuksesi tästä!